Voegwerk

Weersinvloeden

In de loop der jaren worden voegen aangetast door weersinvloeden. Tegenwoordig zijn door de luchtverontreiniging de milieu-invloeden groot: door de zure bestanddelen in het regenwater worden de voegen poreus en brokkelen ze af. Ook kan een matige kwaliteit van het voegwerk tijdens de bouw dit proces versnellen.

 

Of er kunnen ook andere oorzaken zijn zoals 'gewone' beschadigingen, of roestende ankers in de gevel, waardoor toenemende schade ontstaat. Indien hieraan geen halt wordt toegeroepen zal vochtoverlast het gevolg zijn en ook zal vocht en water in de voegen tot vorstschade kunnen leiden.

 

Oude voegen

De oude voegen dienen deskundig verwijderd te worden, zodat er geen beschadigingen aan de muur ontstaan. De muur dient zeer goed gereinigd te worden, waarna onze voegers de nieuwe voeg op een deugdelijke wijze kunnen aanbrengen. Wij zorgen bij het opnieuw voegen voor de juiste samenstelling van de mortel, zodat een lange levensduur gegarandeerd is.

 

Kwaliteit en garantie

Deskundig advies en deskundige uitvoering zijn vereist bij het herstel van metselwerk en het vervangen van voegen. Wij hebben vakmensen in dienst die een goed inzicht in het ontstaan van de schade en een ruime ervaring hebben met deze herstelwerkzaamheden. Uw gevel is bij ons in goede handen. 

Contactgegevens

HAD Vochtwering

Akkermunt 120

2412 AB Bodegraven

info@had-vochtwering.nl

 

T   | 0172 61 41 25

M | 06 55 87 03 67

Realisatie door DoubleSmart