Menu Sluiten

Expertise

HAD Expertise

HAD Vochtwering komt overal om vochtproblemen op te lossen! Vochtwering wordt toegepast bij bijvoorbeeld parkeergarages, kelders, kruipruimtes, gevels, tunnels en vloeren.

Lekkages in dit soort ruimtes worden vaak veroorzaakt door grondwater. Deze problemen worden door middel van analyse en meetapparatuur snel opgespoord. Wij maken de lekkende wanden en scheuren in vloeren in dit soort ruimtes waterdicht met een speciaal ontwikkeld injectiesysteem.

Lekkages

Bij vocht in ruimtes onder het maaiveld kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het aanbrengen van beschermlagen aan de buiten- en binnenzijde van de wanden of het afdichten van de scheuren en stortnaden door middel van injecteren.

Waterdicht maken

Ter plaatse van de opgespoorde lekkage boren wij gaten waarin wij een injectienippel slaan. Deze injecteren wij onder lage- of hogedruk met een vochtuithardende vloeistof. De eigenschap van deze vloeistof is dat deze uitzet zodat alle holle ruimtes en scheurvormingen worden dichtgezet. Waar nodig en op verzoek zullen wij de wanden afstucen met een goede damp-open mortel.

Afwerken

Na het waterdicht maken van de constructie werken we de rest netjes af met een witte coating.