Menu Sluiten

Over ons

HAD Helm

HAD Vochtwering is al meer dan 20 jaar werkzaam op het gebied van voorkomen en verhelpen van vochtwering- en lekkageproblemen. Wij werken zowel in Nederland als in het buitenland voor diverse opdrachtgevers.

Op basis van onze expertise en metingen wordt de juiste aanpak gekozen voor uw vochtproblemen in uw woon- of werkomgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van vochtproblemen en lekkages in onder andere kelders, parkeergarages, liftputten, woningen en bouwlocaties. We renoveren, stuken en maken ruimtes gebruiksklaar. Ook hebben wij ervaring met gevelrenovatie.

Door onze jarenlange ervaring, vakkennis en gebruik van professionele meetapparatuur weten wij voor elke situatie een oplossing te vinden. Wij zijn nieuwsgierig, oplossingsgericht en benaderen elke nieuwe uitdaging met dezelfde professionaliteit.

Bij HAD Vochtwering gaan we in goed overleg met de opdrachtgever aan de slag. Wij werken secuur, netjes en veilig. En zorgen dat we aan uw wensen voldoen en de behandelde ruimtes schoon achterlaten.

Wij staan u graag te woord voor een geheel vrijblijvende inspectie van uw situatie om een passende oplossing te bieden. Bij HAD Vochtwering bent u verzekerd van een professionele en structurele aanpak!